Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjälp kan komma var som helst ifrån


En stjärnas hjälp

Jag såg en stjärna ikväll
när jag tänkte på dig
när jag undrade
hur det skulle gå

Den lyste så starkt
Och när den täcktes av molnen
fortsatte den lysa
Envist kämpade den att lysa genom molnen
med minsta lilla ljus den kunde uppbringa

Den kämpade att visa sitt ljus
även när den höll på att döljas

Det var som om den ville säga mig:
"Ge inte upp"
"Fortsätt kämpa"
"Även om du möter hinder
så fortsätt kämpa"
"Fortsätt kämpa
och besegra hindren framför dig
så lyckas du en vacker dag"

Och jag trodde den




Fri vers av Coinriocht
Läst 362 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-26 19:54



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
En fin text att aldrig ge upp hoppet, utan att man alltid ska fortsätta kämpa!
2011-09-27

    ej medlem längre
En fin text som stannar kvar i tankarna....
2011-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Coinriocht
Coinriocht