Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmar under ett pilträd med hängande grenar


Under pilträdets skugga

Under pilträdets skugga
vilar jag mig nu
Dagen har varit lång

Vandrat vitt och brett
över berg och hav
genom skog och dal
jag har vandrat min väg hela dan

Nu när natten nalkas
månen tänds
och tusentals stjärnor glimma
då lägger jag mig ner

Under pilträdets grenar
hängande ner
vid vattenbrynets kant

Under ett tak av löv
tätt och tryggt
vilar jag mig nu
tills natten tar slut
och en ny dag av vandrande börjar




Fri vers av Coinriocht
Läst 459 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-26 19:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar!
2012-11-16

    ej medlem längre
En underbar text.
2011-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Coinriocht
Coinriocht