Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som sagt, vissa känslor försvinner inte


Svårt att glömma

Ett helt år har gått
och ändå
har jag inte kommit över dig

Känslorna finns fortfarande där
Gör sig påminda emellanåt
Påminner mig
om att du var den första jag gav mitt hjärta till

Att det ska vara så svårt att glömma
att komma över
Känslorna
vill inte riktigt lämna mig

Vreden har jag lämnat bakom mig
likaså bitterheten
iallafall så gott det går
Kvar finns bara vit sorg
och kärlek

Jag förstår inte
Jag har aldrig blivit så illa behandlad av en tjej förut
Så varför kan jag inte glömma henne?




Fri vers av Coinriocht
Läst 383 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-25 20:58



Bookmark and Share


  amandasofie
känner igen mig, känner igen mig, känner igen mig, känner igen mig.
2011-09-26

    ej medlem längre
bra skrivet, att du inte kan glömma, -hon var kanske "the love of your life"?
2011-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Coinriocht
Coinriocht