Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fråga



Tycker du man borde radera

alla vackra minnen?


Fast de ibland

kan få en tår att rinna.




Övriga genrer av Manal
Läst 282 gånger
Publicerad 2005-12-01 23:15



Bookmark and Share


    Andersx
häller med nedanstående......minnen vara för evigt.
2005-12-03

  Cattis Rönn
Man ska inte radera...man ska spara dom och ta fram dom när man behöver....och med tiden...så rinner inte tårarna länge. utan man ser dom lite på ett annat sätt.
2005-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal