tillsammans

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillsammans




sammanlänkade

ibland
är aldrig nog
för att ta
ett steg
i rätt riktning

så låt oss
dansa
sjunga
både
i medvind
och motvind

vad spelar det för roll

till slut
nynnar man
på samma
melodi

 




Fri vers av ia VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-11-22 18:15



Bookmark and Share


  pixter
precis så stort (eller litet) som man vill göra det till... tänkvärt och vackert
2010-11-23

  Mr Lindemann VIP
Tackar här i förväg innan jag läst dessa rader så
ja, jag tackar då för att du så för fram sådana tankar om själva tillvaron och oss själva
2010-11-22

  Micael Axelsson
Blir så härligt ärligt varm inombords när jag läser din text. "Vad spelar det för roll, till slut nynnar man på samma melodi" - för mig känns just denna kärna som en liten nyckel till känslan av lycka. Visst har jag flera steg i hur jag tänker när jag säger så, men i sin korthet är det vad jag vill få sagt.

Ia, du säger det så bra..!
2010-11-22

    ej medlem längre
Jaa! nu känner jag (igen) känslan hos dig,djupet -ärligheten och
skönflödet är tillbaka på topp!
2010-11-22

  Janne
En bra känslostark dikt

"i medvind och motvind"


Mvh


Själens krigare.
2010-11-22

  Niclas Petersson VIP
Väldigt sant.
Och väldigt bra.
Gillar. Mycket.
2010-11-22
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP