Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på väg

sakta;

vågar jag
känna saker
jag har
stängt ute

vågar jag
möta blicken
som ger mig
rum att älska
tillbaka

stanna;

våga vara
kvar

även om
mitt hjärta
fortfarande
hoppar
på kryckor




Fri vers av ia VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-11-22 18:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Visst vågar du...du om någon!!!
2010-11-22

  Micael Axelsson
Att våga, oh den som våga, vad har den att förlora för även på kryckor kan man nog segra i kärlekshjärtats långa lopp.

En bit på vägen är ändå flera steg framåt och det är väldigt långt att ens låta sig känna så som texten talar om.
2010-11-22

  Niclas Petersson VIP
Hoppa på kryckor är en början.
Gillar. Mycket.
2010-11-22

  Emme VIP
Ännu en dikt som beskriver det där även
jag känner. Mycket fint. Bokmärkes!
2010-11-22
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP