Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en sångtext...




vem är du?

vem är du
att få mig att falla
vem är du
som får marken att skälva

du höll mig så hårt
men glömde
att värma

jag faller i drivor
och reser mig upp
tappar sista spåren
där under snön

du säger
du älskar

men släpper min hand

vem är du?





Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-23 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo