Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vidare

 

sänker den tveksamma
tystnaden
med min existens

jag finns
och mitt hjärta slår
längtande

jag må vara en drömmare
men jag tror

fortfarande




Fri vers av Ex¤animo
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-23 17:04



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
vidare
varm inom drömmer ansikte rörelse enande

dröm vackra
dröm dina vackra drömmar

tack att du är

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2010-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo