Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt hjärta i din hand


inte längre
jag borde inte
längre

mina andetag blir ojämna när du är i min närhet

jag förstår inte
hur jag
fortfarande

suger åt mig dina beröringar likt syre i vakuumförpackad tillvaro

känslan borde
ha avtagit
med tiden

men jag är och förblir ett andetag ifrån dina önskningar

i hopp
om att jag under
tiden

blir mer än en bris i grynings tillstånd,

när dina fingrar försiktigt, med nätta smekande rörelser
på min nakna hud,

sätter rubbning på hela min verklighet




Fri vers av trasdocka
Läst 533 gånger
Publicerad 2005-12-02 12:50



Bookmark and Share


    Fumus
skönt att läsa... samma namn som mitt flaskskepp... (istället för slagskepp)
2006-03-08

  ulli
"när dina fingrar försiktigt, med nätta smekande rörelser
på min nakna hud,"

det här ger mig känslor vill jag lova dig.

Måste klaga lite också =( på "darrande asplöv" sådana liknelser är lite kliche..= tycker du inte själv det? du som är så grym på att skriva.
Trots detta så lyckas du ändå få fram den rätta stämningen.
2005-12-04

  rebecca d
starka känslor! Du kan uttrycka dig!

men jag är och förblir ett andetag ifrån dina önskningar
blir mer än en bris i grynings tillstånd,

:)
2005-12-04

    uppåtframåt
jättefin. Verkligen jättefin. Man har sin sköld tror man men sen får man en vindpust från DEN DÄR personen och denna ynka vindpust rasar alla murar av betong , järn och sten som ingen annan människa i hela världen skulle kunna rubba om dom så hade hela världen med sig.

En femma! :)
2005-12-02

  Wretling
Åh..du har kallat den ut en fras ur min favorit låt..bäst bäst !
2005-12-02
  > Nästa text
< Föregående

trasdocka
trasdocka