Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta ett steg åt sidan för att orka gå framåt

ibland när
orken tryter
inget
är som
det ska

när sucken
som visar
uppgivenhet
är för tung

det är då
jag lägger
mig ner
och tittar
på stjärnorna

det är då
jag ställer
mig på tå
även fast
jag inte
räcker till

det är då
jag blundar
för att åter
se nytt
när jag tittar




Fri vers av ia VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-11-24 10:04



Bookmark and Share


  Janne
Känner med i dig
i den här dikten
bra skrivit


"ge tid för eftertanke och
stanna upp i tillvaron
är bra"


Mvh

själens krigare.
2010-11-24

    ej medlem längre
YES!!
2010-11-24

  Micael Axelsson
En paus. Att stilla stanna upp. En tid för reflektering, det kan vidga vyerna till att se fler perspektiv i det liv man lever. Ja, dessa dina ord tänker till i mig.
2010-11-24
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP