Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

schabloner

 

jag vet
att när det tyngs
och när det prövas
då finns det de
som var de starka
men ändå inte håller

för det visade sig
att de endast var
pappersschabloner

 

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-24 17:04



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
desillusionerande vetskap..:-(
2010-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo