Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag skriver om allt

utom just det

jag inte ens kan
tänka

om jag nuddar
gränslandet
av det

ärgiga, rostiga
då raspar
min själs
sprödaste hinna
av dets naglar

.............




du sa

- det var inte så

så var det inte

inte

var

det

så?




Fri vers (Fri form) av Ewa Åkerlind
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-24 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind