Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är din trogna häst

gnägg!




Rid på min rygg

Rid på mig
Jag är din trogna häst
Jag bär dig över de högsta bergen
Viska i mitt öra
Jag lyder, lita på mig
Det kanske låter som en befallning
Men det är det inte
Jag vill bara att du ska ha det bra
Och att du ska vara lycklig
För du gör mig lycklig
Rid på min rygg
Låt mig få bära dig
På min vita rygg




Fri vers av Missi VIP
Läst 397 gånger
Publicerad 2005-12-02 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon