Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minne

I det djupaste vatten drunknar jag
Ett minne är blott, tårar viskar i mitt öra
till ett långsamt farväl




Fri vers av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 504 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-26 11:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Caz! Kul att se dig i aktion igen.
Petrus drunknade nästan. Men vi vet vad som hände...
Håll fast!
"Dessa höllo fast vid apostlarnas undervisning, brödsbrytelsen, brödragemenskapen och bönerna."
2010-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP