Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur livet lockar och släcker

I tomma intet
Spöklikt tomt, vitt och grått
Som en övergiven slaskig vinternatt

Magiskt
Norrskenet bländar själen inombords
Vi förblindas av den tillfälliga lyckan

Sakta vi går igenom stan ...

Inom bygden slår klocktornet
Dong, dong ekar de 12 slagen
Som en nyårsnatt
"Ring klocka ring"
Varje dag är en ny dag
Varje timme, minut är värdefull
Men vi glömmer hur livet ger och tar

Är allt för givet ...







Fri vers (Fri form) av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-09 11:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vi glömmer evigheten.
2019-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP