Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa känslor försvinner inte, Vissa stannr kvar livet ut


Aldrig försvinna

Mina känslor för dig

Kommer aldrig helt att försvinna.

De kommer bara sjunka,

sjunka allt längre ner under ytan.

Allt längre ner i hjärtats djup.

Men aldrig försvinna.

Till sist kommer de slå i botten.

Där kommer de gräva ner sig,

täcka över sig med sand

och somna.

De kommer sova,

men aldrig försvinna.

Bara sova,

tills de vaknar igen

eller tills mitt hjärta

slutar att slå.




Fri vers av Coinriocht
Läst 270 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-26 21:53



Bookmark and Share


  mare VIP
Applåd !
2010-11-27

  Malin Hegert
Fint... känner igen mig
2010-11-26

  wildrose
Så sant och väldigt vackert.
2010-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Coinriocht
Coinriocht