Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen

Ljus och värme till dig

glad som en lärka
du mötte din son

du anade inte
han var död
före dig

nu i ljuset
ni är tillsammans igen

Asta frid, ljus, kärlek till er





Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-27 13:18



Bookmark and Share


  LassO
jadu fattar inte men de är vackert
2010-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind