Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vår

de gula blommorna
de står där än och
luktar lika jävligt nu
som då

inte är de särskilt vackra
ganska fula och
väldigt små




Fri vers av Zam
Läst 491 gånger
Publicerad 2004-07-10 22:23



Bookmark and Share


  Myself
ja även det fina kan lukta illa..
Tack för den!
2004-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam