Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdikt

jag skrev en dikt
till dig

det blev bara en massa flams

 

tänk så svårt det är att bara skriva

 

jag älskar dig 




Fri vers av Missi VIP
Läst 400 gånger
Publicerad 2005-12-02 22:48



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
jag förstår vad du menar
2005-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon