Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

For you I\'d bleed myself dry


bleed myself dry,
om det, hade fått dig verklig igen

inspunnen i förintelsens trådar
avskalad allt skydd från dem grå

mina ögon tvingas att iaktta
de svider som salt i ett sår
du trasigt bleker bort dina synder

jag skriker för tondöva marodörer,
skriker mig ohörbar
till ingen nytta

jag försöker pressa liv i dina kalla händer
så att dem i tystnad inte mattas ut
dina andetag,

allt du gav, hade jag velat ge dig
men du är onårbar, för djupt intrasslad

den klarast lysande stjärnan på
min himmel
du är,

kommer alltid att vara,
om dem tar dig ifrån mig

finns det ingen anledning för mig

att fortsätta andas,




Fri vers av trasdocka
Läst 454 gånger
Publicerad 2005-12-02 22:55



Bookmark and Share


    Oprofessionell
Bara ett ord : Underbart!
2005-12-05

  ulli
"jag försöker pressa liv i dina kalla händer
så att dem i tystnad inte mattas ut
dina andetag,"

å det här är så vackert i mina öron. Jag ser smärtan och känner hoppet.
Längtan, allt vacker är med in den här dikten och du får med en hel del fantastiska ovanliga ord i texten.-

Det enda jag har en invändning mot är engelskan.. skippa den.

kramkram
2005-12-04

  Wretling
Älskar ditt språk, hoppas du vet det !
2005-12-03
  > Nästa text
< Föregående

trasdocka
trasdocka