Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanke 17

Idag kom verkligheten på visit
och väckte mig ur mina drömmar
Nu kan jag inte somna om...




Fri vers av Zam
Läst 860 gånger
Publicerad 2004-07-10 22:24



Bookmark and Share


  andrasidan
bara nyttigt!
2004-07-11

  Hans w-art Westlund VIP
vardagshaiku nr 10

i natt drömde jag
så mycket att jag inte
orkade sova


2004-07-11

  Myself
prova att gå ut,plocka smultron,trä dom ¨på strå,ge dom till den du älskar,och somna med en ny verklighet i minnet...
Tack!
2004-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam