Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

då var då, nu är nu, ändå minns jag det som om det var igår




avställd tidsperiod

Det fanns
en början
en mitt
och ett slut

varför skulle du då
ta all tid
i besittning
så sagan
slutade i helvetet

eller var det
bara det 
du kallade
verkligheten




Fri vers av ia VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-29 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP