Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dolt mellan fyra väggar

När tårarna strömmade
sprickorna trädde fram
hoppet försvann

Gemenskapen blev till
hårda ord
arga ögon
våldsamma gester

Då det blev
en för en
inte alla för en

Det var då

min trygghet

färgades

orange




Fri vers av Michelle Natalie
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-30 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michelle Natalie
Michelle Natalie