Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan av närhet


Längtan

En värme sprider sig
som en löpeld
Hungrar med att
känna vilan
Bröst mot bröst
Hjärtslag
som ekar




Fri vers av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-30 07:52



Bookmark and Share


  Carola Viola Hedelius VIP
Tack Lodjuret din kommentar var prosa <3
2011-10-19

  lodjuret/seglare VIP
Du är allt en stjärna
ett barn som vuxit ur skorna
ändå slutar hjärtat inte längta
förrän det slutat att slå
2011-10-19

  Larz Gustafsson VIP
"Skin on skin", som Boomtown Rats sjöng.
Men jag tvivlar på att mina kommentarer betyder något.
2010-11-30

  prinscess VIP
varmt och mjukt
2010-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP