Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

strålskadad

Jag strålar samman med den människan
som ser mig med mina fel och brister
Jag strålar samman med mig själv




Fri vers av Lord
Läst 342 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-01 10:15



Bookmark and Share


    vilgot hellros
stiligt
2010-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Lord
Lord