Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmande


Vänlighet

värmer

i

vårt

kylslagna

samhälle




Fri vers av eva m h
Läst 224 gånger
Publicerad 2010-12-01 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eva m h