Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

76

...och du kramade mina smala handleder
och kysste mig ömt...

det var då jag vaknade




Fri vers av Missi VIP
Läst 596 gånger
Publicerad 2005-12-03 16:01



Bookmark and Share


  rebecca d
skirt som en dröm
2005-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon