Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igelkotten

Igelkotten vädrar i luften
Kusten är klar
Kilar fortfort över gräsmattan
Stannar upp då och då
Men ingen syns till

Ett enormt fat med mjölk
står framme
Igelkotten passar på
att ta sig en slurk
Den sticker ut sin lilla skära tunga
Innan den fortfort kilar tillbaka igen




Fri vers av Missi VIP
Läst 499 gånger
Publicerad 2005-12-03 17:12



Bookmark and Share


  kärleksbarn
vad mysigt det lät när den sprang fortfort! :)
igelkottar rockar :)
2005-12-03

  rebecca d
vilken gullig liten beskrivning på en gullig liten varelse
2005-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon