Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

överlevnad

i en anonym värld
där ingen vill visa
sitt ansikte

Där livet endast
är en symtom
och kärleken
ett vapen

Det är där
just där
det lilla fröet
av ett försummat liv

som då
kan ge näring
till att andas




Fri vers av ia VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-02 14:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Love it, you, life..
2010-12-02

  Bjarne Nordbö
Kanonläsning, dessutom alldeles sant. Snyggt plitat.
2010-12-02
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP