Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så många dör varje dag,oskylida barn som vuxna.Barn blir träffade av bomber men det finns ingen hjälp.Världen har blundat.


Nu får det vara nog

Nu får det vara nog
jag årkar inte se på mer.

Jag kan inte förstå att
så många bara sitter och håller tyst.

Vad lever i för värld?

Ser ni inte all krig?,
länder som forsar av blod.

Människor som dör och gråter,
de har inte gjort något ont.

Utan en del av världen vill bara ha makt,
makt över länder de inte äger.

Snälla,öpnna era ögon,
demostrera säg till.

Få eran åsikt hörd,
skirk ut den.

Jag tänker iallfall inte vara med i ert lag,
jag ska skrika och få mig hörd.




Övriga genrer av Manal
Läst 297 gånger
Publicerad 2004-07-11 01:36



Bookmark and Share


  andrasidan
är nyhetsbruset alldeles för omfattamde och allt lidande reduceras till korta notiser, men nu har i alla fall FN tagit ställning mot byggandet av muren på ockuperat område.
2004-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal