Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergiven


Jag var tvungen

att lämna dig

Det fanns ingen plats längre

för ett barn i min värld

Jag var tvungen

att bli vuxen

tidigt




Fri vers av eva m h
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-02 16:22



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Bränner djupt!
2010-12-10

  backsippa
Sorg och gråt tar mig i hand, leder mer vidare som livets laterna
2010-12-05
  > Nästa text
< Föregående

eva m h