Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan öknar mellan öar

på vandring
i en öken
plockar sten
tynger fickor
släpande steg

kommer till
grönskande ö
sitter vid strand
kastar stenar
i havet

reser mig
går vidare
till en öken
plockar sten
tynger fickor
släpande steg

når min ö
sätter mig vid strand
kastar stenar
i havet

reser mig
går vidare
till en äng
plockar blommor
sätter i håret
lätta steg

låter stenar
ligga kvar




Fri vers (Fri form) av Ewa Åkerlind
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-02 21:15



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
tycker om
stroferna är bildväckan

skänker
ljus

tack Vackraste

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2010-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind