Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
träff med Stig Larsson http://www.dn.se/kultur-noje/debatt-essa/manliga-genier-med-ratt-att-svina-1.1027334


Mannen från igår

var inte död
men inte heller
speciellt levande
eller närvarande
i stunden
i rummet
eller i tiden

utan omsluten
i sin egosexuella sfär
bestående av
en man och hans
intorkade liv
omöjligt att
kladda på oss




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-02 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind