Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(o)skyddad borg

Jag bor i en borg
Murarna är min familj
Vallgraven är mina tårar


Jag bor i en skyddad borg
ändå är jag oskyddad
och sårbar


Som en dimma
läcker kärleken in

Ingen kan skydda mig mot den




Fri vers av Missi VIP
Läst 725 gånger
Publicerad 2005-12-03 20:34



Bookmark and Share


  rebecca d
ja, det är ju härligt...

Jag bor i en borg
Murarna är min familj
Vallgraven är mina tårar

underbar beskrivning
2005-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon