Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svindel

Står jag på en stege?
För när jag ser upp på dig
 
 
får jag svindel




Fri vers av Missi VIP
Läst 556 gånger
Publicerad 2005-12-03 20:39



Bookmark and Share


  rebecca d
:):):)
2005-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon