Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Speglande

Du- är orsak till allt mitt lidande
Du- har fått mig att lida så
Du- hur många gånger har inte jag
gråtit mig till sömns
Du- jag vill inget hellre än att smocka till dig
för att du är som du är
och att jag inte gillar när du är sådan
Snarare hatar
för att du är som du är
Tills
jag upptäcker
att det är min egen spegelbild jag klandrar




Fri vers av Missi VIP
Läst 661 gånger
Publicerad 2005-12-03 21:07



Bookmark and Share


  rebecca d
Du- är orsak till allt mitt lidande

att det är min egen spegelbild jag klandrar

...snyggt
2005-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon