Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svår kärlek

Kärlek är knäckande
Men vilket är jobbigast?

Att vara kär
i en kille som alla är förälskad i

Eller att vara kär i en kille som alla hatar?

Jag har upplevt båda

Och tro mig

De är lika jobbiga 




Fri vers av Missi VIP
Läst 280 gånger
Publicerad 2005-12-03 22:05



Bookmark and Share


  rebecca d
kan tänkas...
2005-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon