Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

text


jag var tvungen att komma hem för att förstå att jag älskar dig. när jag var annorstädes blev jag mest förvirrad av att du också var där. och jag kunde inte tänka klart.




Övriga genrer av Lili Samuelsson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-04 10:53



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
mm, igenkänning. Kan läsas på flera nivåer, bra.
2010-12-05

  Bjarne Nordbö
Hur mycket kan det inte rymmas i detta. Strålande .
2010-12-04

  Lars E Jönsson
förvirrad................på få rader fångar du allt eller?
2010-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP