Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vid decembers vila


att ligga med hela ryggen mot jorden
med ansiktet mot himlen
och låta snön falla




Övriga genrer av Lili Samuelsson VIP
Läst 528 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2010-12-05 19:09



Bookmark and Share


  Anna*
Klart suveränt skriven fåordare som säger mycket! Snyggt!
2010-12-07

  Betlehemsstjärnan VIP
Snömeditaion...härligt!!/B
2010-12-06

  Carola Zettergren
Det tror jag att jag ska göra i morrn! Grannarna får säga vad de vill...
2010-12-05

  Nina Ahlzén
att typ omfamna självaste livet..finemang
2010-12-05

    ej medlem längre
Mmm.. så skönt. Bara att ta emot vad vinternaturen har att ge
2010-12-05

    ej medlem längre
Underbart!! "hela ryggen" WOW!!!
2010-12-05

  © anakreon VIP
Finstämd bild av
kalla kårar
som ej kyler
men bedårar.
Calle
2010-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP