Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidpunkt kan vara vändpunkt

Någonstans
mitt i
orken slutar
fungera
armarna hänger
som livlösa rep

Viljan är tappad
allt är svart

-du körde över mig
med ditt leende

Troligen var det
just Där
jag startade om
på nytt




Fri vers av ia VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-06 11:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin text med en stark närvaro
2010-12-06
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP