Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räds icke lilla flicka

rita upp dina färgglada planer
sök guldpenningar
och res

du kan ångra blott det
du aldrig gjorde
på grund av räddhågsenhet

missunsamma äro många
även de som står dig nära
närmare än blodsband
närmare än nära
närmare än så

sträck på dig
tag din väska
fyll den med mod
ditt hjärta med glädje

återkom sedan
att förtälja
den upplevda solnedgången
snäckor, leenden, hängmattor
märkliga ting att uppleva




Fri vers (Fri form) av Ewa Åkerlind
Läst 276 gånger
Publicerad 2010-12-06 20:32



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
undrar

kanske din själ dansade då du skrev denna
ty jag ser hur du lyfter flickan med dans
ur rädslan

så underbart att möta

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2010-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind