Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan

Flickan är dum
hon bönar och ber.
Flickan är billig
hon skrattar och ler.

Flickan är ensam
hon är trött på svek.
Flickan är liten
hon söker efter kärlek.

Flickan är ledsen
hon som ingen ser.
Flickan är trött
hon orkar inte mer.




Bunden vers (Rim) av Joytan
Läst 295 gånger
Publicerad 2010-12-07 01:57



Bookmark and Share


  Ari Viklund
"Det du har är
och har alltid
funnits här och
på mark och i hav.
Det är ditt och det
är du och du kan
lita på dig här
och sen och i nuet"
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Joytan