Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen - haiku

Allting är fruset
men nedstämdheten ger sig
för första skrattet




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 273 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-07 19:30



Bookmark and Share


  Nanna X
hopp i det frusna!
2010-12-09

  vera gade VIP
förlösande - ekar i frostvädret
2010-12-07
  > Nästa text
< Föregående

papillon