Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är som jag

Jag är en ö
i ett enormt hav

Jag är den fula ankungen
mellan alla svanar

Jag är den mörkhåriga
bland alla blondiner

Jag är den fula paddan
bland alla söta grodor

Jag är den sorgsna
bland alla glada

För att jag är
som jag är 




Fri vers av Missi VIP
Läst 647 gånger
Publicerad 2005-12-05 18:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det låter lite som mig :P :)
Fortsätt kämpa =)
2005-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon