Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pessimistisk prognos

Trettio minus, solen lyser
husets vattenledning fryser
rökarna driver
sakta mot söder
nu blir det värre,
systrar och bröder




Bunden vers (Rim) av papillon
Läst 599 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-12-08 11:22



Bookmark and Share


  aol
så fint rimskaldat
2010-12-12

  Peter Matsa
Om väderprognoserna var så här bra,
skulle jag lyssna på dem var da'
2010-12-09

  Carola Zettergren
HJÄLP!
2010-12-09

  objekt3
Essemistiskt kissemiss vi får äta upp oss dåårå
men ook
2010-12-08

  vera gade VIP
Riddare Finn komfusenfej skulle det vara
2010-12-08

  walborg
Skönt att läsa perfekt meter och rim.
2010-12-08

  vera gade VIP
Riddare Finkomfusenfej han axlar sitt skinn...fjärilen i den höga nord får göra detsamma;-))
2010-12-08
  > Nästa text
< Föregående

papillon