Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svävande tystnad

allt är tyst
jag kan inte ens höra
mina andetag

det börjar ringa i öronen
tystnaden pressar på
har jag blivit döv?

jag försöker säga något
vill bryta tystnaden
men

då kommer jag på

att jag svävar ensam i rymden 

 




Fri vers av Missi VIP
Läst 476 gånger
Publicerad 2005-12-04 17:30



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
sorglig
2005-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon