Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

10 december


Nobel bjuder på

pangfest




Fri vers av eva m h
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-10 08:52



Bookmark and Share


  Rolfsdotter
Kul...;)
2010-12-17

  Gunilla VIP
ÅH, är det därför
det är så stilla ute?!?
2010-12-10
  > Nästa text
< Föregående

eva m h