Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske

Kanske hörde jag inte
Hur du skrek dig hes om natten

Kanske jag inte kände
Dina slag emot din själ

Kanske såg jag aldrig
Dina drömmar sakta brista som islossningen

Kanske trodde jag inte
Dina ord Dina hot Dina löften

Kanske ville jag
orkade jag
kunde jag

inte




Fri vers av doxy
Läst 472 gånger
Publicerad 2005-12-05 00:44



Bookmark and Share


  Propella
Vacker text! Tycker om uppbyggnaden av den, du har brutit av på precis rätt ställen. Fastnade särskilt för:

"Kanske trodde jag inte
Dina ord Dina hot Dina löften"
2005-12-05
  > Nästa text
< Föregående

doxy
doxy