Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Station

Kan det vara så

att du var tvungen att springa
sju trappor upp för att se efter om spisen var avstängd -
det skulle vara typiskt
typiskt dig

att det är mycket trafik på Västerbron? Långa köer?

att du är på väg?


Kan det vara så

att du är här
närsomhelst nu?



Jag ger ödet
en liten knuff

och missar ännu ett tåg.




Fri vers av doxy
Läst 556 gånger
Publicerad 2005-12-05 01:09



Bookmark and Share


  Smultris
Ja... hur man hittar på olika anledningar till att han inte har kommit...

Att han inte svarar på sms kan ju bero på att pengarna på kontantkortet är slut... fast han egentligen har ett abonnemang...
2005-12-05
  > Nästa text
< Föregående

doxy
doxy