Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brytningstid


Bryter upp

från det gamla invanda

Bryter ny mark

Röjer för att ge plats

för ny växtlighet

i mitt inre




Fri vers av eva m h
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-16 01:21



Bookmark and Share


  Marreb
Bra
2010-12-17

  karenina VIP
bra, full av styrka och insikt
2010-12-16
  > Nästa text
< Föregående

eva m h